הוראות שימוש ותחזוקה דיספנסר בלילות פרו

הדיספנסר פרו מיועד למזיגה מבוקרת ומדודה של בלילות לפנקייקס, מאפינס וקאפקייקס, ופועל בעיקרון הדומה למזרק
לדיספנסר שני חלקים עיקריים:-
 דוחסן (באנגלית Plunger) שחלקו העליון בצבע כתום
 מיכל עם שנתות סימון כמויות ראשיות למאפינס ומיני מאפינס, ופנקייקס בשלוש מידות עובי

שלבי שימוש והפעלה (שישה שלבים)
ראשית הפרידו את הדוחסן מהמיכל – הופכים את המכשיר כך שחלקו התחתון (עם השסתום) פונה מעלה, ושולפים את הדוחסן מתוך המיכל במשיכה לאחור. בשלב זה יש להזיז באמצעות אצבעכם את עלי השסתום, ע"מ למנוע היווצרות ואקום שיקשה על שליפת הדוחסן
שלב ראשון – שופכים בלילה מוכנה לתוך המיכל (וודאו שמכסה הגומי השחור מורכב בשלב זה על השסתום – למניעת נזילות)
שלב שני – הכניסו את קצה הדוחסן לתוך המיכל (כס"מ פנימה)
שלב שלישי – היפכו את הדיספנסר כך שחלקו התחתון (עם השסתום) פונה מעלה, והסירו את מכסה הגומי השחור מהשסתום
שלב רביעי – ריקון אוויר. בעודכם אוחזים את המכשיר שחלקו התחתון פונה מעלה, כמו במזרק -דחפו את הדוחסן לתוך המיכל לפינוי האוויר מתוכו, דרך השסתום, עד להופעת הסימן הראשון של בלילה מבעד לשפתי השסתום
שלב חמישי – אם אתם מתכוונים להכין מיני מאפינס – הסירו את המתאם המורכב על החלק התחתון. המתאם מסייע למרכז את מזיגת הבלילה לתוך שקע המאפינס בתבנית
שלב שישי – זהו, אתם מוכנים כעת למזיגת הבלילה. פשוט סחו את הכמות הרצויה ללתוך התבנית או למחבת, באמצעות דחיפת הדוחסן לתוך המיכל, על פי השנתות המנחות
הערה:- אם אתם חווים טפטוף או נזילה לא מבוקרת – פשוט משכו קלות לאחור את הדוחסן, כך שעלי השסתום ייסגרו מהואקום
ניתן להשתמש בדיספנסר לאחסון הבלילה בקרור, עד לשימוש מאוחר יותר, אך יש להקפיד ולהרכיב את מכסה הגומי השחור על השסתום, טרם האיחסון
ניקוי
לאחר שרוקנתם את הבלילה מן המיכל, שיטפו היטב את כל עלי השסתום משני צידם, ושילפו את הדוחסן
ניתן לשטוף את המכשיר במדיח כלים, לאחר הפרדת חלקין ובמדף עליון בלבד
כל הזכויות שמורות © סושף ®