הוראות שימוש למטחנה מכנית לבשר

הוראות שימוש:-

  • הציבו את המטחנה על משטח שייש יציב ויבש
  • חברו את המטחנה למשטח, על ידי סבוב ידית ההידוק בואקום תוך לחיצה מטה על בסיס המטחנה
  • הכניסו את דגם דסקית הטחינה המבוקשת לתוך טבעת ההברגה, והבריגו אותם יחדיו למקומם בפי המטחנה
  • קצצו את הבשר המיועד לטחינה, הפרידו ממנו עור ועצמות וחיתכו לרצועות
  • חברו את ידית המטחנה למקומה (ראו עפ"י התמונה)
  • הניחו בזהירות את רצועות הבשר בפתח ההזנה העליון, הרחיקו ידיכם וסובבו את ידית המטחנה
  • בתום השימוש, פרקו את טבעת ההברגה של פתח יציאת הבשר וחלצו מתוך גוף המטחנה את ציר ליבת בוכנת התבריג, ואת רוטור להבי הטחינה לניקוי
  • את החלקים יש לפרק על פי סדר הוצאתם (ראו עפ"י התמונה)

חשוב!! 

  • כל הפעולות צריכות להתבצע באופן חלק ורציף, בהפעלת כוח מינימלי. אם נתקלתם בהתנגדות – עצרו ובדקו את עצמכם, דבר מה לא מכוון נכון. הפעלת כוח עלולה לגרום לשבר במכשיר
  • הרחיקו מהישג ידם של ילדים

הוראות ניקוי:-

  • בתום כל שימוש, יש לשטוף את המטחנה
  • שוטפים במי סבון חמים ומייבשים היטב
  • אינו מתאים לשטיפה במדיח כלים