אבולוציה של סכין מחושל

מותג הסכינים ווסטהוף דרייצק - מסולינגן גרמניה, מוביל את הסטנדרט העולמי בייצור סכיני מטבח, ומוכר כבר יותר מ-200 שנה בעולם כולו, כשם נרדף לאיכות וחדות של סכיני שף תוצרת גרמניה
ווסטהוף דרייצק היא חברה משפחתית מזה שבעה דורות, החברה נוסדה בסולינגן גרמניהבשנת 1814, ועד עצם היום הזה כל סכין ווסטהוף דרייצק מיוצרת במומחיות ובמיומנות במפעלי החברה בסולינגן גרמניה. חברת ווסטהוף, שהוקמה בשנת 1814 בסולינגן גרמניה
ווסטהוף דרייצק הינו תאגיד יצור הסכינים הגרמני הגדול והנפוץ בעולם, ומקדים במשאבים, מיכון ומחקר את מתחריו, וכך סגסוגת הפלדה הייחודיח של ווסטהוף ממנה עשויים הסכינים, והטיפול התרמי המדוייק שתוצרם להב מחושל בקשיות גבוהה - מבטיחים חדות גבוהה וממושכת לסכינים
חישול גוש פלדה ללהב סכין ווסטהוף דריצק

כל הסכינים מיוצרים במפעלי הייצור החדישים והמתקדמים של ווסטהוף בסולינגן גרמניה: משלבי התכנון במחלקות העיצוב וההנדסה, המשך בשלבי הייצור בחישול פלדת הסכין וחיסומה, ליטוש והברקה, הטבעת התחריט, החידוד וההשחזה וכלה בבקרת איכות  פרטנית ועד לאריזה ואיחסון.

לידתו של סכין מחושל - שלבים מרכזיים בייצור סכין מחושל - ווסטהוף דרייצק סולינגן גרמניהלידתו של סכין מחושל - שלבים מרכזיים בייצור סכין מחושל ווסטהוף דרייצק סולינגן גרמניה

שלבי ייצור עיקריים של סכין מחושל ווסטהוף דרייצק

שלבי ייצור בווסטהוף

נדרשים מעל 40 שלבי ייצור שונים כדי להפוך גוש פלדה לסכין שף ווסטהוף דרייצק מחושל לשלמות מוחלטת.  משימות אלה מבוצעות באמצעות כ- 300 העובדים המיומנים שלנו, שהם בעלי רמות גבוהות של ניסיון ומחויבות, המבטיחות רמה גבוהה באופן עקבי של איכות עבור סכיני המטבח שלכם.

רשימת השלבים העיקריים בתהליך ייצור סכיני שף מחושלים של ווסטהוף דרייצק

  1. גלילי הפלדה נחתכים לאורכם.
  2. חישול מדויק.
  3. גוש הפלדה המחושל נחתך לצרת סכין (מתווה החיתוך מבוצע בלייזר).
  4. גב הלהב של הסכין מושחז
  5. הקשחת הפלדה בחימום ל- 1,050 מעלות צלזיוס והרפיה ל- 200 מעלות צלזיוס.
  6. הלהב מלוטש משני צדדיו.
  7. הלהב עובר ליטוש פוליש משני הצדדים (שטח הפנים בשני צדי הלהב מוכנים ומוגנים מפני קורוזיה והכתמה)
  8. הלהב מוטבע (נחרט).
  9. הסכין עוברת ניקוי יסודי
  10. חלקי הידית מורכבים
  11. הסכין מורכבת (התאמת חלקי הידית לפלדת הסכין).
  12. ידית הסכין משויפת ומלוטשת.
  13. גב הלהב וטבעת החיזוק מלוטשים
  14. קצה הלהב (החורפה) מושחז לזווית ההשחזה המוגדרת לסכין, ולאחר מכן עובר השחזה וליטוש סופים בטכנולוגית ה- PEtec.
  15. בדיקות אחרונות כולל בדיקת חיתוך של הסכין בספוג מוקצף.

איכות תוצרת גרמניה - לידתו של סכין מחושל ווסטהוף

 

כל הזכויות שמורות© סושף®