הרשמו לניוזלטר

למה כדאי לקנות אצלנו

  • קונים ישירות מהיבואן
  • בלי פערי תיווך במחיר משתלם
  • מבינים בסכינים וכלי מטבח
  • המגוון הרחב ביותר בכל מותג
  • פריטים מקוריים וחדשים
  • אספקה מהירה ושרות מעולה
  • קונים בראש שקט באחריות
  • קניה מאובטחת
  • יחס אישי ואדיב
  • משלוח PickUP חינם בקניה מעל 150 ₪*
  • משחיז לסכיני מטבח

השחזת סכינים ®Wüsthof

זה אך טבעי שסכיני מטבח יאבדו את חדותם המקורית עם השימוש במשך הזמן, ויידרש להשחיז את הסכין מחדש. 

מוט השחזה שטול של ווסטהוף דרייצק בפעולהסכינים טובים הם השקעה לכל חיים - ולכן הם צריכים להיות מטופלים כראוי ובמסירות. סכינים באיכות גבוהה ישמרו החדות שלהם לזמן ממושך אם טופלו כראוי. עם זאת, לפני שאתם מתחילים מחפשים שירות השחזה מקצועי - ברגע שהסכינים שלכם איבדו אפילו צל של החדות המקורית שלהם - ישנם צעדים רבים שאתם עצמכם יכולים לנקוט כדי לתחזק ולהשחיז את להבי הסכינים שלכם.

הנה כיצד ביכולתכם להבטיח כי סכיני Wusthof שברשותכם יהיו תמיד במצב הטוב ביותר האפשרי:

טיפול סכין יומי

בכל פעם שאתם ניגשים לסכינים שלכם על מנת להשתמש בהם, כדאי להקדיש חלק מתשומת הלב שלכם לאופן התחזוקה שלהם כך שלא יאבדו את החדות שלהם. אם תתחזקו את הסכינים שלכם בתבונה, חדות הלהב של הסכינים תישמר למשך הזמן הארוך ביותר האפשרי. בתגובות הלקוחות שלנו, תמיד יש אנשים המדברים בהתלהבות על הסכינים שלנו אותם קנו כבר לפני 20 שנים ואף יותר ועדיין משתמשים בהם מידי יום!

הטיפול השוטף בסכינים כולל שטיפה ידנית של להב הסכין, שכן סכינים איכותיים אינם שייכים לשטיפת כלי המטבח במדיח הכלים. ניתן למצוא בלינק המצורף טיפים נוספים לתחזוקת הסכינים, ולדעת מדוע סכיני מטבח האיכותיים של ווסטהוף אינם צריכים שטיפה וניקוי במדיח.

קרש חיתוך מתאים

הצעד הראשון שאתם יכולים לעשות כדי למנוע מן הסכינים שלכם להתקהות במהירות, הוא לוודא שאתם חותכים על גבי  קרש חיתוך מתאים. הטובים ביותר הם קרשי חיתוך מעץ או מפלסטיק.  לתשומת ליבכם משטחי חיתוך מבמבוק, שייש ואבן או זכוכית אינם מתאימים, והחיתוך עליהם יגרום ללהב סכינכם להתקהות במהירות

השחזה רגילה

אנו מציעים מגוון של אביזרי תחזוקת להב והשחזה, מתוצרת ווסטהוף או אחרים התואמים לקשיות הפלדה של הסכינים שלנו. אביזרים אלו שתוכננו במיוחד לשימושכם בתחזוקה אישית שוטפת, הם קלים ונוחים לשימוש ועושים בדיוק את מה שהם אמורים. אם הלהב אבד במקצת את חדותו, עליכם להשתמש במוט פלדת ההשחזה (נקרא גם מוט השחזה או מוט חישול). התרשים בכותרת מדגים שתי טכניקות פשוטות לשימוש במוט ההשחזה כראוי. אם להב הסכין התקהה, והשימוש במוט ההשחזה לא משחזר את חדותו, תוכלו לשחזר את החדות המקורית של הסכין שלכם עם אחד ממשחיזי הסכינים שאנו מציעים. בניגוד למוט ההשחזה, משחיז סכינים מסיר חומר מפלדת הלהב על מנת לשחזר את זוית החוד (החורפה) ולהביא את להב הסכין להיות חד מחדש. 

צפו גם בסרטון הוידאו שלנו ב- YouTube "איך לחדד סכין שף עם שטול"

וידאו

Sharpening with a Honing & Sharpening Steel
Knife sharpening on the Whetstone