איך להכין סל פירות

הדרכה וטיפים להכנת סלסלת פירות ממלון

הדרכה מצולמת עם השלבים והכלים הנדרשים להכנת סלסלת פירות מרהיבה ממלון חתוך, עמוס כדורי פירות ותותים

 

סלסלת פירות ממלון

 

הפירות המתאימים ביותר הם כל סוגי המלון, אננס, תותי שדה, דובדבנים, פירות יער ופירות טרופים

 

 

 

 

 

 

 

 

הכלים הנדרשים

סכין דקורציה + כף פירות + כף פריזיאן Triangle

 

 

 

סכין דקורציה - להב בצורת V

 

 

 

 

כף פירות

 

 

 

 

 

כף פריזיאן כפול 22/30

 

 

שלב ראשון

עשו שימוש בסכין הדקורציה לניקוב המילון בצורת V, ואז מסביב לכל היקף המלון, באופן שיחולק לשני חותכים את המילון בהיקפו המילון בזיגזגים עם סכין Vחצאים. קווי המתאר החיצונים של כל חתך וחתך חייבים להיפגש, על מנת ליצור קו חיתוך מזוגזג אחיד.

להשגת תוצאה טובה כבר בפעמים הראשונות, מומלץ לסמן על המלון מראש את קו החתך

אפשרות נוספת היא לחתוך "ידית" בחצי הבסיס של סל המלון.

 

אפשרות נוספת היא לחתוך "ידית" בחצי הבסיס של סל המלון. עשו זאת בחיתוך עם סכין ישרה ולא משוננת, בקווים ישרים וברוחב ידית של לפחות 1 ס"מ, מנקודת קצה אחת של המלון לקצה השני.

 

 

 

 

שלב שנימוצאים את גרעיני המלון יחד עם הנוזל בעזרת כף הפירות

הסירו את חלקו העליון של המלון. כשקו החיתוך המזוגזג נעשה כפי שתואר, לא נדרשת הפעלת כוח להסרת המחצית העליונה של המלון

הוציאו את גרעיני המלון יחד עם הנוזל מתכולת, בעזרת כף הפירות תהליך זה מתבצע בקלות רבה הודות למבנה המיוחד ולקצה החד של כף הפירות.

 

שלב שלישיהבסיס המוכן של סלסלת הפירות

הבסיס של סל הפרות מוכן כעת למילוי עם פירות קטנים וחלקי פירות. לפני המילוי כדאי לעבור שוב על קו החתך של משולשי המלון ולתקנו במידת הצורך

 

 

 

 

 

 

שלב רביעי ואחרוןלמילוי הסלסלה קורצים עיגולי פירות באמצעות כף הפריזיאן הכפולה, ומוסיפים גם פירות קטנים

למילוי רצוי להשתמש בפירות קטנים יחסית כמו תותי שדה, פירות יער ודובדבנים, ולקרוץ עיגולי פירות בגדלים שונים, באמצעות כף הפריזיאן הכפולה, מפירות גדולים יותר 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

מקור:- Triangle Hill Germany

Source: Georg Hartung: Garnish & Decorating made easy, Schiffer Publishing Ltd. 2011

 

כל הזכויות שמורות© סושף®