הוראות שימוש ותחזוקה פויקה
הנחיות לטיפול לפני השימוש הראשון בסיר פויקה
- לרחוץ במים חמים וסבון את פנים הסיר והמכסה וליבש היטב
- למרוח בשמן בישול את פנים הכלי והמכסה (אם קיים)
- להכניס את הסיר לתנור (או לאש) בחום של 250 מעלות C למשך כשעה (רצוי לחזור על התהליך פעם נוספת, ורצוי לשים רדיד אלומיניום בתחתית התנור לקליטת טפטופי שומן)
- לאחר ההכנה הראשונית, ניתן להתחיל לבשל בכלי (מובן שהכנה זו נדרשת רק לפני הבישול הראשון בלבד)
הנחיות תחזוקה לאחר כל שימוש בסיר פויקה
- ליבש היטב הסיר לאחר הניקוי והשטיפה וזאת ע"מ למנוע כתמי חלודה
- בתנאי לחות יתכנו כתמי חלודה וניתן להסירם ע"י שפשוף במטלית משומנת, ולאחר מכן לנגב במטלית יבשה, ולשמן מחדש
- עם השימוש בכלי, הוא יקבל עם הזמן גוון שחור ושיקנה לו תכונות משופרות ולא-דביק
- רצוי לחזור מדי פעם על פעולת השימון (אחת לשנה, ותמיד עם כלי נקי ויבש)
- לאחסן במקום יבש ללא כל כיסוי כדי למנוע "הזעה" הגורמת לחלודה
כל הזכויות שמורות © סושף ®