הוראות שימוש ותחזוקה מד חום לבשר

האם מד חום לבשר הוא פריט חיוני?

הדבר הכי טוב שאתם יכולים לקנות לעצמכם, כדי להגיע לתוצאות טובות בצלית בשר בתנור או במנגל - זה מד-חום לבשר

המכשיר הזה כל כך אמין, שמאז שהתחלנו להשתמש בו באדיקות, לא רק שתמיד יוצאות לנו מנות נהדרות, אלא שגם מפלס החרדה והדאגה מפני התייבשות ירד פלאים. לא צריך לחשב, להמר ולהתלבט פשוט נותנים למחוג לדבר... 

כיצד משתמשים במד חום לבשר?

  • לפני שמכניסים את הבשר לתנור, נעצו את מד-החום בחלק העבה ביותר של הבשר, ועד למחצית עובי הנתח, תוך הימנעות ממגע הדוקרן בעצמות.
  • בדקו מידי פעם לקראת סוף הבישול, והוציאו מהתנור לפי קריאת הטמפרטורה.
  • המדחום הוא לרוב אנלוגי, זול יחסית, קל לשימוש, אינו זקוק לסוללות, וקל לקרוא את הספרות במבט חטוף.

טיפ שלנו לצלית נתח בשר גדול:-

אם אתם מכינים נתח בשר גדול לכמות של אנשים, ואתם לא יודעים מהי מידת הצלייה המועדפת עליהם, מומלץ לחלק את הנתח למספר חלקים, ולדאוג שיהיה מגוון רחב של דרגות עשייה.

 

כל הזכויות שמורות © סושף ®