סכין עגבנייה: מה זה ולמה אתם צריכים אחד כזה

סכין עגבנייה מיועד לתת לכם להב חד לפילוח ופריסת עגבניות ופירות אחרים, שתוכנם רך יחסית, מבלי לפגוע במרקם. חיתוך עגבנייה שקליפתה חלקה וחלקה הפנימי רך, מהווה אתגר לסכיני שף ארוכים וכבדים ואף לסכיני לחם משוננים, במיוחד כשרוצים לקבל תוצאות חיתוך נקי עם פרוסות אחידות בעוביין – לכן אתם צריכים סכין עגבנייה איכותי עבור הטעם, עקביות ונראות של האוכל שתכינו

במה שונה סכין עגבנייה מסכין לחם משונן?

  • סכיני לחם הם ארוכים יותר מסכין לעגבניות. אורך הלהב של סכין עגבניה נע בין 10 ל- 15 ס"מ בלבד.הלהב הקצר יותר, מאפשר שליטה טובה בסכין, תכונה חשובה בחיתוך של ירקות עדינים ועסיסיים כמו עגבניות.
  • השינון של סכין  עגבנייה הוא הדוק וקטן יותר משינון של סכיני הלחם. באופן הדומה לשינון עדין של מסור, המאפשר חיתוך יותר מדויקסכין עגבנייה 4110 מסדרת Classic של ווסטהוף דרייצק בפעולה
  • חלק מסכיני העגבניות מצוידים בצמד דוקרנים בקצה הלהב כדי לנעוץ את הלהב בפרוסות העגבנייה שנחתכו ולהרימן מקרש החיתוך שלכם

טיפ שלנו לשימוש בסכין עגבניה:-

חשוב לשים לב, בעזרת סכין עגבניות משונן, אתם חותכים על ידי החלקת להב הסכין ומשיכתו הלוך וחזור על פני העגבנייה, ולא דוחפים אותו בלחיצה מטה – באופן שימחץ את העגבנייה! 
אז תנו לסכין לעשות את העבודה, ולכם יישאר ליהנות מפרוסות עגבנייה מושלמות עגולות ומרשימות

כל הזכויות שמורות© סושף®