הוראות שימוש ותחזוקה בסכין לחריצת לחם

כל הזכויות שמורות© סושף®

שימוש בסכין לחריצת לחם

כשמשתמשים בבצק דביק, מומלץ לטבול את להב הסכין במים קרים בין חיתוך החריצים

מומלץ לשמן קלות את להב הסכין, בטרם החיתוך, וגם בתום השימוש, באמצעות תרסיס שמן

מומלץ לפזר מעט קמח על הבצק, באזור המיועד לביצוע החתכים

חיתכו את הבצק בזווית חדה, בדומה לקילוף, ולא בחתך אנכי כמו בסכין מטבח

יש לאחסן את הסכין עם כיסוי המגן של הלהב, כדי לשמור על הקצוות שלו, ולבטיחותכם

אזהרה:-

  • להב חד כתער
  • מגע בלהב עלול לגרום לפציעה
  • הרחיקו את הלהב ממגע באצבעות ובגוף
  • השתמשו בסכין בזהירות
  • הרחיקו מהישג יד של ילדים