הוראות שימוש ותחזוקה סיר הוטפן

סיר הוטפן משמש לבישול, הגשה ושמירת חום, גם יחד. אופן הבישול הייחודי להוטפן, מאפשר לכם ליצור ארוחות טעימות להפליא, תוך שימוש מופחת בשמנים ושומנים. בנוסף, החזות הצבעונית של הסיר, מאפשרת לשמור את מרכיבי המזון – טבעיים, טריים, חמים וטעימים להפליא, לזמן ממושך. סיר ההוטפן עשוי מהנירוסטה האיכותית ביותר, פלדת אל-חלד אנרטית בדרוג תעשייתי (Heavy Duty), ומותאם לבישול בכיריים בכל מקורות החום ושיטות הבישול.
שימוש בהוטפן מאפשר:
 שיטת בישול המשמרת את מגוון הטעמים המקורים של מרכיבי המנה
 זמן קצר של בישול מעשי בכל סוגי הכיריים
 בישול רגוע ובטוח - הימנעות מחריכה והידבקות של המזון
 האוכל נשמר טרי וחם למשך מספר שעות
 הגשה אלגנטית ומרשימה לשולחן
 בנוי מסיר פלדת אל-חלד שוויצרית, ומקערה צבעונית בלתי שבירה – המקנים אורך חיים למוצר, ותחזוקה קלה.
אופן הבישול הייחודי להוטפן, מאפשר לכם ליצור ארוחות טעימות להפליא, תוך שימוש מופחת בשמנים ושומנים. מבנה סיר ההוטפן מאפשר לשמר חום ולחות, וכפועל יוצא מכך המזון המבושל מתקבל עסיסי לשלמות. בנוסף, שיטת הבישול הייחודית בסיר, מאפשרת לשמור את מרכיבי המזון – טבעיים, טריים, חמים וטעימים להפליא, לזמן ממושך. הבישול בהוטפן מתחלק לשלושה שלבים עיקריים:-
1. בשלב ראשון, מניחים את הסיר (ללא הקערה הצבעונית) על הכיריים, כשהוא מלא עד ל-⅔ מתכולתו, ומפעילים את הכיריים ב- ¾ מעצמת הלהבה המירבית, כשמכסה הסיר סגור, למשך מס' דקות עד לשחרור אדים.
2. שלב שני, מנמיכים את עוצמת הלהבה למינימום, ומניחים למזון להתבשל בתוך הסיר למשך 3 -5 דקות נוספות על הכיריים
3. זהו סיימתם! הסירו את הסיר מהכיריים והניחו אותו בתוך הקערה. המנה שלכם תשלים את הבישול בעצמה.
לצפייה בהדגמת שימוש בהוטפן לחצו על הקישור הבא:-http://www.youtube.com/watch?v=0n8xRsXQr9I
הנחיות שימוש ותחזוקה
 יש להוציא את סיר ההוטפן מהקערה הצבעונית לפני הבישול, ולהימנע מהנחת הקערה על הכיריים
 החומר ממנו יצוקה הקערה הצבעונית הינו דליק בנוכחות להבות, ולכן יש להימנע מחשיפתה לחום ולאש ישירה
 לניקוי שגרתי של הקערה הצבעונית, יש להשתמש במים חמים וסבון.
 יש להימנע משימוש בחומרי ניקוי המכילים כלור (כגון מלבינים למיניהם)
 כשמוסיפים מלח לתוך הכלי, יש להוסיפו רק לאחר שהמים בכלי רתחו, ולהקפיד על ספיגתו המלאה של המלח
 אין לאחסן מזונות חומציים כאלה המכילים מלח, חומץ, עגבניות או לימון וכיו"ב בכלי, בתום הבישול
 מתאים שטיפה במדיח כלים
 אם חרכתם את פנים הסיר – השרו למשך שעה במים, ולאחר מכן השכבה החרוכה תתנתק מאליה

יש לקרוא בעיון את עלון ההוראות המצורף למוצר
אחריות
קון-ריקון מעניקה 10 שנות אחריות (בכפוף למועד חשבונית הרכישה המקורית), על החומרים והעדר תקלות ייצור בכלי הבישול. נזקים הנובעים משימוש לא סביר או בניגוד להוראות השימוש, חימום יתר, לכלוך, שריטות, שינויי צבע, בלאי, הכתמה או קורוזיה, אינם כלולים באחריות זו.
חלקי חילוף מקוריים ניתנים לרוב להשגה בפניה לנקודת רכישת המוצר. ניתן גם לפנות ישירות ל:-
Kuhn Rikon Service Centre
Neschwilerstrasse 4
CH-8486 Rikon, Switzerland
Tel. +41 52 396 03 50
Fax +41 52 396 02 02
[email protected]
כל הזכויות שמורות © סושף ®